Over mij

Ik ben Stephanie en volgens mijn kinderen ben ik in het stenen tijdperk geboren. Hoe oud ik precies ben, blijft dus onduidelijk, aangezien ze daar in het verre verleden geen administratie van bijhielden. Het zojuist genoemde complimenteuze nageslacht bestaat uit twee exemplaren. Een mannetje en een vrouwtje. Beide even leuk trouwens. Deze twee pubers heb ik ruim tien jaar geleden in een moment van complete verstandsverbijstering en pure lust in elkaar geknutseld met mijn lieftallige echtgenoot, ook wel bekend als ‘mijn man’ of soms zelfs ‘die sukkel’. Dat ligt een beetje aan het moment. Maar nog altijd vind ik hem lief en hij mij vaak ook.

Al tijden zet ik mijn blogs te pas en te onpas online. Want een beetje schrijfster (ik klop mezelf op mijn schouders en wrijf nonchalant over mijn borsten) wil namelijk gelezen worden. En nu zet ik dan ook mijn blogs op mijn eigen website. Waarom? Omdat ik mezelf lekker belangrijk vind. En ik wil dat men, wie ‘men’ ook is, mij leest. Vandaar. Eigenlijk hele basale, non-seksuele vorm van zelfbevrediging.

Ik hoop dat je geniet van mijn blogs, dat je ze deelt met je vrienden en vriendinnen op facebook, twitter en weet ik waar allemaal. Dit zodat ik dan misschien nog wel vaker wordt gelezen en word bedolven onder complimenten. Wat dan weer helpt bij mijn mentale masturbatie.

Deel met anderen, wel zo eerlijk!